SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Hertzöga BK 2
4 - 1
Åmotfors IF
Hertzöga BK 24 - 1Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 juni, 15:00
Plats:Ilanda IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 180151048
Samling:12:15
Förlust i 32 graders värme
2024-06-01 19:08

Det var serietvåan på andra sidan , men vi är med resultatmässigt länge...

Hertzöga 2 - ÅIF 4-1 (1-1)

 

När vi anlände till Ilanda så flyttade sig alla moln och solen fick fritt fram. Redan på uppvärmningen hade temperaturen på konstgräset stigit och värmen började bli tuff. Vattenpaus beslutades naturligtvis.

 

Vi inleder helt okej. Har en del boll och vaskar fram något läge som när Christopher Karlsson får ett nickläge på bakre efter ca 10 spelade. Tempot är inte jättehögt av förståeliga skäl. Hertzöga gör 1-0 på ett inspel och orken börjar tryta i värmen. Men så får vi till ett fint anfall där Anton Berg kommer igenom från sin västerbackplats, blir upphakad i skottögonblicket och straffen är ett faktum. Colin stegar fram och sätter den säkert i nättaket.

 

Någon har redan kramp, tryck i bröstet och värmen är olidlig. Lite byten..

 

Andra halvlek har vi inte mycket boll och Hertzöga rullar och rullar och när chanserna uppstår så är Pontus där och räddar. 2-1i 85:e. Nu flyttar vi upp att på chans. Chansen kommer när Arenander bryter igenom och inifrån straffområdet får en dunderträff som tar på en utsträckt tå och styrs bort. Nu orkar vi inte längre och deras tredje och fjärde kommer i 92:a och 93:e. Vi ger också två -09 or chansen. Hugo Karlsson från start och Karl Sylven spelar 55. Härligt att få debutera 

 

Arbetsinsatsen är kanon i värmen och förlusten är inget att säga om. Nu laddar vi om.


<< Tillbaka