SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
0 - 2
Rinns AIK
Åmotfors IF0 - 2Rinns AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 24 juni, 19:30
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 180151064
Samling:18:15
Hemmatorsk mot Rinns
2024-06-24 23:02

En lovande första byttes mot en tuff start i andra..

ÅIF-Rinns 0-2 (0-0)

EN första halvlek där vi har det lite tufft första kvarten men äter oss in i halvleken och hat några anfall som kunnat resulterar som nör Tim stöter bollen strax utanför målvaktens vänstra stolpe, Arre har ett skott som kunde fått ett annat öde än att målvakten får bort den, lägg där till flertalet hörnor. Rinns skapar sina lägen nör vi slarvar med uppspel eller mottag och ställer om på oss. 0-0 I halvtid.

 

Andra inleds med en volleykanon som Pontus tippar till hörna, på den hörnan gör de 0-1 redan efter 2 minuter in i andra. Med 30 kvar så får Nils sott andra gula och således får vi spela resterande tid med 10 man. Vi formera om och hoppas kunna hålla resultatet för en forcering i sista minuterna. Precis nör vi ska göra om så gör de 0-2, även det på hörna. Sista 10 är det bud på fler mål men Pontus räddar oss.

 

Vi får gnugga vidare under veckan och ta nya tag mot Munkfors på söndag.

 

Tack för idag !!


<< Tillbaka