SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Ämterviks FF
5 - 0
Åmotfors IF
Ämterviks FF5 - 0Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 15:00
Plats:Lövviksvallen
Tävling:
Matchnummer: 180151055
Samling:12:15, Forsvallen eller senast 13:45 i Ämtervik
Bra första, i andra är det annat.
2024-06-16 20:14

Matchen mot tabelltrean var jämn i 45 minuter..

Åter igen så kommer vi ut bra och redan i inledningen så är det väldigt nära att Joel kommer helt fri, efter det så har vi en del bra anfall. Ämtervik spelar långt och vi har bra kontroll på matchen trots att hemmalaget har mer boll. Så i 46:e minuten går vi bort oss lite och en hemmaspelare kommer loss men vi tar en behövlig frispark strax utanför straffområdet. Tyvärr så sätter de den ribba in och där går halvtidsvisslan. 

 

Inte så mycket att säga i paus, vi gör ett byte och låter grabbarna prata ihop sig inför andra.

 

En andra som kommer att inledas med många händelser som helt avgör matchen. Knappt hinner andra börja innan en hemmaspelare får stå helt ensam och raka in 2-0. Strax efteråt blir det en ny frispark som de även den sätter till 3-0. Strax efter det så är det ett friläge som Pontus räddar men får en inglidande hemmaspelares knä i ansiktet. Pontus får komma av och bli lite omplåstrad en stund och hämta andan, men ger inte upp utan fortsätter spela. Efter det så har Ämervik bollen den mesta av tiden men vi sticker upp i några anfall. 4-0 och 5-0 kommer, ridå ner.

 

Pontus ska ha en stor eloge som inte ger upp och kämpar på efter smällen, Colin är vår bäste spelare och kanske en av matchens bästa spelare.

 

Nu laddar vi om rejält under veckan och så väntar Rinns hemma på måndag efter midsommar.

 

Tack för idag grabbar!!


<< Tillbaka