Referat: Åmotfors IF - Gettjärns IF
Seger 3-2 i hemmapremiären
2022-04-30 05:59
Det blev seger 3-2 (1-0) i hemmapremiären mot Gettjärn på Forsvallen ikväll.
Vi startar matchen bra och skapar lägen för att ta ledningen ett flertal gånger innan Abbe sätter 1-0 på ett friläge efter 17 minuter, vi fortsätter skapa lägen och i ärlighetens namn borde matchen varit stängd efter första halvlek men det stannar vid 1-0 då vi blir lite väl låga på slutet och överlåter visst övertag till motståndarna. Vi snackar lite i paus om att få upp våra kanter för att sätta en tidigare press. Vi kommer ut starkt och efter några minuter så kommer 2-0 genom Krisse. Vi andas nog ut lite och börjar slarva något med possitionerna och Gettjärn kommer åter in i matchen. 2-1 kommer efter ett inlägg och nu får vi nerverna lite utanpå men Abbe rinner igenom och gör 3-1 med 10 kvar och då känns det lugnt igen… vi drar på oss en straff med 5 minuter kvar och 3-2 på tavlan. Några nervösa minuter på slutet men skönt när slutsignalen ljuder. Våra 3 första poäng i division 6 på flera år är ett faktum. Stor eloge för arbetsinsatsen till alla.