SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Klässbols SK
1 - 1
Åmotfors IF
Klässbols SK1 - 1Åmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 22 juni, 19:00
Plats:Linnevi IP
Tävling:
Matchnummer: 180162030
Samling:17:45
Fotboll Senior
Referat: Klässbols SK - Åmotfors IF
Oavgjort borta mot Klässbol
2022-06-23 00:25, Fotboll Senior

Klässbol-ÅIF 1-1 (0-0)


Kvällens drabbning mot Klässbol slutar oavgjort 1-1 och en poäng på bortaplan kan vi köpa.

Vi inleder annars ganska svagt och Klässbol har mer boll än oss. Vi blir lite baktunga och laget sträcker ut sig då vi mest slår långa bollar första 20-25 minuterna. En fysisk halvlek med många frisparkar. Sista kvarten så tycker jag ändå att vi får tag i det på ett bättre sätt och vi skapar några halvlägen, hörnor och tre frisparkar i skapliga lägen.

Inga ändringar i paus utan vi fortsätter med det manskapet som avslutade första, där Adam kommit in och Abbe tagit en kantposition.

Vi tappar något i inledningen av andra och är lite långt från våra motståndare i denna period så släpper vi även in 1-0. Vi tar sedan greppet igen och resterande tid av andra halvlek tycker jag nog att vi är det bättre laget. 1-1 genom Abbe, fint framspelad av Colin. Colin har sedan ett jätteläge som målvakten räddar med en fotparad, Sofian har en volley från nära håll som smiter över ribban, Dahlman sätter en tåpaj i stolpen och Alfred har matchens läge i slutminuten. Men det slutar 1-1 och vi får vara nöjda med en pinne. 

Dagens rosor till Abbe, Colin och Joel 👏🏻

Nu slickar vi såren efter denna fysiska match över midsommar och nästa match är mot IFK Ås på Forsvallen nästa onsdag.


<< Tillbaka