Referat: IFK Velen - Åmotfors IF
Oavgjort borta mot Velen
2022-08-20 20:19, Fotboll Senior

Velen - ÅIF 2-2 (2-0)

Gårdagens batalj inleddes väldigt tamt och energifattigt. Vi är inte med, inte påkopplade och väldigt bekväma med att inte göra jobbet som vi vet krävs. 2 mål i baken innan paus. En liten uppstramning av manskapet och byte..

Andra halvlek är en helt annan match, nu är det drag från start vill jag lova. Vi springer för varandra, går in i dueller, pratar, tar markering… Edvin reducerar tämligen omgående, Mohammad har en i stolpen, Abbe bränner ett friläge, Dahlman skarvar en hörna tätt över detta plus ett antal halvchanser leder fram till kvitteringen av Abbe i 89:e. En poäng med mersmak trots allt….

Vi tar med oss andra halvlek tills imorgon då Mangskog kommer till Forsvallen. Matchen startar 13:00,