SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
IF Örnen
vs
Åmotfors IF
IF ÖrnenvsÅmotfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 maj, 19:00
Plats:Örnvallen
Tävling:
Matchnummer: 182075013
Samling:17:45, Forsvallen
Aktivitetsinfo: Samling 17.45 på Forsvallen eller 18.15 på Örnvallen.
Meddela vart ni åker på samlingen.
Trupp:#24 Mohamad Al Adawi
#25 Khaled Al Adawi
#26 Elliot Gustafsson
#27 Lennon Östensson
#28 Oliwer Opseth
#51 Anton Olsson
#64 Nicklas Andersen
#87 Wille Eklöf Christiansson
#94 Elliot Nilsson
Noah Nolander
Derby mot Örnen
2022-05-18 22:17

Idag var det derby, vi hade bortamatch mot Örnens P11-lag.

Det var en jämn och spännande tillställning där våra grabbar till slut lyckades dra det längsta strået. Spelmässigt var vi det något bättre laget i första perioden med bra spel, fina passningar och genombrottsförsök, men det var ändå Örnen som tog ledningen.

I den andra perioden var det jämnare, spelet böljade mer fram och tillbaka, men då var det vi som gjorde mål. Lennon höll sig framme och kvitteringen var ett faktum.

Den tredje perioden började som den andra slutade och vi tog ledningen genom Khaled. Örnen kom igen och tryckte på och skapade flera målchanser och lyckades även kvittera. Men med cirka 5 minuter innan slutsignalen höll sig Khaled framme igen och gjorde mål. Örnen pressade på i slutet av matchen men vi kämpade på riktigt bra och lyckades hålla undan. Sammantaget var det en riktigt bra kämpainsats av grabbarna. Extra plus till våra målvakter (Khaled de två första perioderna och Oliwer i tredje). De stod för flera riktigt fina och avgörande räddningar.

 

Extra kul idag var att även P12 laget spelade match samtidigt borta mot Sunne.


<< Tillbaka