SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
En bra genomkörare i Ämtervik
2023-08-02 23:08

Det blev förlust med 2-0 (1-0) i träningsmatchen mot Ämtervik på onsdagskvällen. 

Vi åkte till fryksdalen idag för att spela träningsmatch mot division 5 laget Ämtervik som förnärvarande ligger på en fin femteplats inför omstarten av serien. 

 

Vi är medvetna om att idag kommer det gå lite fortare, de kommer vara lite närmare. I inledningen så har vi klara problem med deras snabba djupledsspel, men efter 1-0 så kommer vi in i matchen på ett väldigt fint sätt, vi har flera fina anfall och även perioder med etablerat spel. En helt klart godkänd halvlek och grabbarna får beröm i halvtid.

 

Andra hinner knappt börja innan 2-0 görs av deras nr 9 Palmberg som var ett orosmoln hela matchen och troligen hemmalagets bästa spelare. Efter det så har vi lite problem med att få tag i bollen, men efterhand så äter vi oss in i matchen igen och sista kvartenså har vi bud på reducering i form av friläge men även andra chanser som en frispark som susar strax över, även några fina vändningar där vi kommer runt på kanterna. 

 

Vi tar med oss mycket från denna match och grabbarna ska ha beröm för en väl genomförd upptakt inför höstsäsongen. Alla 17 spelare spelade och det känns bra inför hösten.

 

Nu tränar vi lätt imorgon för att nästa vecka förbereda oss för Svanskog hemma den 11/8 när serien vänder.

 

Christoffer och Björn