SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Joels hattrick var grädden på moset
2023-08-11 23:22
Joel, matchens lirare och ett hattrick på det

Höstsäsongen inleds med seger mot Svanskog med hela 5-0 (2-0)

Matchen startar inte jättebra från vår sida, det ser lite segt och ofokuserat ut med få vunna dueller och en del för enkla bolltapp. Men vi växer in i det och Colin har ett rungande stolpskott och 1-0 kommer efter kvarten spelad genom Joel som slinker igenom och säkert placerar in ledningsmålet. Efter det så har vi fler lägen att utöka men det kommer strax innan halvtid då Mohamad kallt lyfter den över en allt för långt ut rusande målvakt. Känns skönt att gå till halvtidsvila med en tvåmålsledning.

 

Andra startar som den första med lite ofokus i leden, men som i första så rätar det upp sig efter en kvart. Joels 3-0 måste vara något av det kvickaste vi sett på vallen i år. Där går det alldeles för fort för motståndarnas backar och ett säkert avslut igen. Nu andas vi ledare ut, men spelarna ångar på. Joel gör sitt tredje för dagen och Nils stänger butiken med 5-0 på en hörna som han trycker in.

 

Vi plockar med oss tre viktiga poäng, att vi gör 5 mål men spelet över hela matchen ska upp ett snäpp. Beröm utgår självklart till matchens lirare Joel, men även till Anton Berg som serverar fint till de två första målen. Vi tackar även Colin för denna säsong, nu blir det hockey för hela slanten framöver. Serieledning med 4 poäng. Tack för idag grabbar...

 

Nästa match är Eskilsäter borta på fredag.

 

Christoffer och Björn