SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
3 viktiga poäng på näset.
2023-08-18 23:44
Pontus belönas med hjälmen efter två nollor.

Seger 0-2 (0-2) i den viktiga bortamatchen mot Eskilsäter.

Matchens första halvlek borde i ärlighetens namn slutat med betydligt större siffror än 0-2 på tavlan. Joel sätter 0-1 redan efter 4 minuter på ett friläge, målvakten räddar men returen går rakt tillbaka på spelare och in. 0-2 efter kvarten av Daniel på straff efter att Fredrik dragits ner bakifrån. Ett taktiskt byte, ut med Rickard in med Daniel som säkert lägger bollen i ena hörnet och målvakten i andra. Efter det så radar vi upp en chankavalkad. Flertalet frilägen, nick I ribban och bollar som dansar på mållinjen. Fina kombinationer mellan Anton och Edvin så närmare 0-5 än 1-2 skulle jag vilja säga.

 

Vi säger i halvtid att det bara att trumma på, men så lätt är det inte och när Eskilsäter får en man utvisad efter en ful armbåge i munnen på Alfred, det i kombination med det höga gräset och den mjuka planen så dör matchen mer eller mindre sista 30.

 

Vi packar in 3 poäng I bagaget och får vara nöjda med det. Fortsatt serieledning med 4 poäng. 

 

På torsdag väntar Gunnarskog på bortaplan 18:30.

 

Vi tackar även Åmotfors Pizzeria för sponsringen av mixsallader till alla spelare.  

 

Christoffer & Björn.