SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Målfest på Forsvallen
2023-09-03 19:26
Theo får hjälmen för en helgjuten insats

Idag blev det målfest när Grums II gästade Forsvallen

ÅIF-Grums 6-0 (3-0)

En härlig och viktig seger säkrade genom två bra perioder i matchen där vi visar vad vi kan. Det är sista kvarten I första och första kvarten I andra som verkligen är bra. 

 

Abbe öppnar målskyttet och sätter oss i förarsätet. Vi har även lägen att göra något mer. Efter det så överlåter vi bollinnehavet till gästerna och vill inte gärna ha bollen. Det blir då mycket låååååånga bollar. Sen tar vi tillbaka matchen efter halvtimmen. Joel hänger dit två jätteviktiga strutar som gör att vi kan gå till halvtidsvila med ledning 3-0.

 

Tränarstaben är inte helt nöjda ändå, utan i halvlek så manar vi till ökad delaktighet och viljan att få bollen.

 

Första kvarten I andra halvlek är nog av det bättre vi presterat på höstsäsongen. Delaktigheten och rörelsen är mycket bättre. Arre gör 4-0 efter ett jättefint anfall där mottaget och chippen är av hög kvalité. Krisses 5-0 kommer senare men även det efter att vi verkligen på ett bra sätt spelat oss upp i banan. Daniel får avsluta målskyttet då han fint går upp och nickar in en hörna.

 

6-0 på hemmaplan mot ett ganska bollsäkert motstånd, fjärde raka nollan bakåt, tre viktiga poäng och bra målskillnad. Vi tar med oss stora delar av matchen men främst sista kvarten I första och första kvarten I andra. Beröm förutom till de nämnda utgår till Rickard och Anton.

 

Nu väntar Gillberga på bortaplan nästa lördag.

 

Christoffer och Björn