SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
2023-09-09 21:31
Femte nollan i toppmötet gav segern

Femte nollan bakåt i rad och århundradets mål på Gillbergavallen gav 3 poäng.

Man har ju gått och tänkt på.denna matchen i en vecka nu. Hur skulle den se ut, hur skulle vi reagera när matchen startar. Hur blir matchbilden, vilka ska spela, ja tankarna har vandrat...

 

Fokus, laddat, tyst... så var det i omklädningsrummet och även på uppvärmningen. Det låg i luften kan man säga..

Vi kommer ut klart bra och efter 10-15 så spelar vi en väldigt bra fotboll i långa perioder. Hur vi är delaktiga, pratet och koncentrationen. Vi rullar boll, vänder kant, vänder tillbaka med tålamod. Detta plus att vi inte släpper in Gillberga nämnvärt i matchen. Efter dryga halvtimmen slog blixten ner då en boll kommer ut från straffområdet och ut till Rickard vår högerback, som drar till från 35 meter, en riktig smällkaramell som borrar in sig i målvaktens högra kryss. Ett dröm mål vill jag lova.. (filmbevis kommer)

 

Halvtidsvila och i princip bara lovord från tränarstaben. Fortsätt så gubbar...

 

Andra halvlek blir mer hafsig och mer fysik än första då hemmalaget försöker att ta sig in i matchen. På en omställningAbbe fri med målvakten som räddar. Ställningskrig på slutet med trötta hjärnor, men en otrolig vilja att ro resultatet i hamn och det var aldrig riktigt nära en kvittering.

 

Stor eloge till samtilga för en väldigt bra genomförd match. Vill även passa på att hylla Henkan lite extra som gör sina första 90 minuter med den äran och Pontus som håller femte nollan i rad nu på höstsäsongen. Serieledning med 4 poäng fortsatt och tre matcher kvar att spela. Det drar ihop sig...

 

Nästa match är Klässbol på hemmaplan på söndag om en vecka.

 

Christoffer och Björn