SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Säsongsavslutningar för ungdomslagen
2023-09-24 15:40

Under veckan och framförallt helgen har de flesta av våra ungdomslag haft serieavslutningar. 

På lördagen spelade P13 laget sin sista match för säsongen. För motståndet stod Gunnarskog som vann med 3-0. Referat från matchen hittad du HÄR
På söndagen var det 3 lag som var igång. Först ut var P12 laget som vann sin match mot Mangskog med 6-3. Referat från matchen hittad du HÄR

P11 laget tog emot Kil och i en jämn match tog Kil hem matchen med 5-3.

 

P14 laget hade på söndagen chans att säkra en serieseger i sin höstserie. För detta krävdes en vinst mot Edsvalla/Nor. Efter att Edsvalla/Nor tagit ledningen i den 13 minuten kom hemmalaget igång. Redan minuten efter satt kvitteringen och efter detta var det inget snack om var detta skulle sluta. När domaren blåste av matchen hade ÅIF grabbarna gjort 6 mål och i och med detta säkrat seriesegern.

 

Våra tjejlag, F11 och F13 har haft sina sista matcher tidigare i vecka.

 

Nu är det i princip slut på denna säsong för ungdomslagen. Vi hoppas att alla har haft en rolig och även utvecklande säsong så tar vi nya tag nästa.