SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmotfors Idrottsförening
Fotboll
Åmotfors IF
vs
Jössefors IK
Åmotfors IFvsJössefors IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 15 september, 18:00
Plats:Forsvallen, Åmotfors
Tävling:
Matchnummer: 182066051
Samling:17:15, Forsvallen
P12 mot Jössefors
2022-09-15 22:25

Jössefors gästade Forsvallen för match mot ÅIF:s P12-lag.

Det var en lite kylslagen kväll men ÅIF-grabbarnas spel värmde skönt. 

Vi gjorde en bra match, 60 väl genomförda minuter. Vi hjälpte varandra på ett bra sätt ute på planen och hade ett fint passningsspel där spelaren som hade bollen ofta kunde välja vem han skulle passa. Vi skapade många bra lägen genom fina kombinationer där bollen ibland gick som på ett snöre. Tack vare det fina spelet blev det en komfortabel seger. 

Det var mycket glädjande att från sidlinjen se att grabbarna tagit till sig det vi jobbat en hel del med på träningarna senaste tiden. Passningarna och mottagningarna satt allt som oftast bra idag. Vi hade ett flertal fina djupledspassningar och vältajmade djupledslöpningar som gjorde att vi skapade många bra lägen och även ett antal mål. 

Det var således en bra insats av grabbarna idag. Nu närmast har P11-laget match i helgen innan vi går in på sista veckan av årets fotbollssäsong.


<< Tillbaka

Spelade matcher