Andra raka
2023-05-06 17:35

Det blev en 3-0 seger för seniorlaget när man gästade Svanskog på lördagen.

Svanskog-ÅIF 0-3 (0-1)
Vi har bollen största delen av första halvlek, men har svårt att skapa några riktiga farligheter då motståndarna sjunker ner och försvarar sig bra. Vi förändrar lite efter 30, och i slutet på första så får vi till en fin spelvändning och inlägg där Abbe störtar fram och stöter rättvist in 0-1.

Andra halvlek är något bättre och vi kontrollerar det mesta. Krisse kommer fri, rundar målvakten och hänger dit 0-2. Vi fortsätter att spela kontrollerat och 0-3 kommer genom Arre som gör ett konstmål.

Sammanfattningen är en blåsig match med många spelavbrott. Vi är det bättre laget och vinner rättvist. En eloge till hela laget och extra ros till matchens lirare Theo Karlsson.