Samling:17:45
3-1 hemma Gunnarskog/Bortan
2023-05-21 21:04
Tremålsskytten och matchens lirare, Krisse Adolfsson

Det blev en 4:e raka vinst för seniorlaget när Gunnarskog/Bortan besegrades med 3-1.

Som sig bör storpublik och strålande solsken när årets första derby spelades. Vi kommer inte alls ut som i de tre inledande matcherna utan startar trevande, försiktigt och kommer inte upp i varken tempo på fötter eller boll. Gästerna tar ledningen från misstänkt offside, men vi är inte riktigt med heller. Första halvtimmen är det hafs och många felpass och beslut. Närmast är Arre med en nick i utsidan stolpen. Efter 34 minuter får vi till ett fint anfall, Edvin vänder kant, Joel peggar upp den för Krisse strax utanför straffområdet. Kvitterat och jätteskönt förstås. Vi tar med oss det oavgjorda resultatet in i omklädningsrummet. Vi pratar om rörelse och viljan att delta.

Andra halvlek är bättre än första men fortsatt mycket långt spel. 2-1 kommer på ett inlägg som motståndarmålvalten missbedömer lite och Krisse kan nicka in sitt andra för dagen. Vi skapar sen lägen för både 3-1 och 4-1 men deras målvakt gör några fina parader. På en kontring så räddar Pontus oss med en väldigt viktig räddning. 3-1 kommer på straff efter att Abbe rivits ner och Krisse fullbordar säkert sitt hattrick.

Nu väntar Grums borta nästa fredag och vi behöver ramla tillbaka på vårt spel från de tre första matcherna.