Samling:18:15
Förlust mot GIK/BIK
2022-06-17 06:19

ÅIF- GIK 1-3 (1-1)

Vi tycker att vi gör en jättefin första halvlek och framförallt första 30. Vi tar ledningen med 1-0 genom Abbe efter ett fint anfall och har något bud på ytterligare nätkänning.

1-1 verkade vara en riktig häxpipa från 25 meter som hade en kuslig bollbana. Oavgjort i paus kändes kanske ändå rättvist.

Vi startar andra bra men vi blir hårt straffade när vi inte riktigt är på tårna och 1-2 var tungt. Sedan har vi ett strålande läge att kvittera genom Abbe igen men deras målvakt räddar dem med en otrolig enhandsparad, vi har en fin period där och vaskar fram hörnor och frisparkar. 1-3 med 10 kvar var ett tungt slag och avgörande för utgången.

Vi gör en jättefin match och vi är inte nöjda med resultatet utan känner att vi borde fått mer av denna match än vi fick, beröm från motståndet är kul att få men vi tycker att vi förtjänade mer.  Vi måste minimera våra egna misstag framöver så kommer det att komma fler poäng. Arbetsinsatsen är magnifik och vi tar små kliv framåt och lär oss under vägens gång.

På onsdag är det dags igen då vi möter Klässbol på bortaplan.